Tisdag.

Vi har satt att tisdagar är våra målardagar. Då målar vi med vattenfärg efter ett bestämt tema. Dagens tema var hus. Ditt hus, ditt drömhus eller ditt fantasihus. Det som passade dig bäst. Förmiddagsgruppen gick ganska bra. Inga större incidenter. När de var klara med målningarna och allt var undanplockat försökte Sara visa hur man gör vik-bilder. Ni vet, då en person målar ett huvud och viker pappret och nästa person överkroppen. Det var väldigt besvärligt. Det var nog bara en av pojkarna som förstod tekniken. De andra härmade Saras knasiga exempelteckning rakt av. Var och en målade direkt en hel figur. Men gruppen var ganska snäll i alla fall.

Vi var båda för utmattade för att ta oss an gatubarnen idag. Igår hade vi gått upp till gatubarnen innan lunch och målat med kritor med dem. De fick fem papper totalt och Sara kontrollerade kritin- och -utflödet. Lämnade ett barn tillbaka en krita, fick hon ta en ny. Anledningen är att om vi inte gjort så skulle våra kritor snabbt "försvinna" in i fickor m.m. Men... Idag orkade vi inte det. Istället låg vi och vila. Vi har som tidigare nämnts haft problem med oroliga magar ett tag och det tar på energin. Vi åt mest frukt till lunch.

Eftermiddagsgruppen var vansinnig. Tidigare har eftermiddagsgruppen varit lugnare än morgongruppen. På eftermiddagen har vi vanligen haft ett par högljudda men vänligt inställda och tillgivna flickor som stört. De har dock lyssnat på oss när vi sagt till dem och respekterar oss. Men nu har flera blyga flickor hittat sin röst och de rösterna gillar vi inte. De är inte högljudda på ett positivt sätt, istället är det en krävande ton med hög volym. De här flickorna drar i våra armar och kläder och kräver att vi ska leka en lek eller dansa. Det enda de säjer är "DANCE! DANCE! DANCE!" och springer i vår väg. Då vi tog upp dem på taket (rummet där nere är alldeles för litet för så många springande, högljudda flickor) och satte igång en lek så slutade det med att några av flickorna förstörde leken. De skrattade i våra ansikten då vi blev besvikna och arga på dem. Vi har ännu inte kommit på något bra för att bryta trenden.

Vi åkte till MG road efter jobbet. Vi hade tre ärenden. Köpa kritor till DSS, Sara ville ha yoghurt och hämta upp våra toppar. Topparna var väldigt fina. Sedan drack vi smoothie på Barista innan vi åkte hem. Väl på Sangam så var entréen överfylld. Det är ett nytt event nu, Artistic expressions of India. 50 eller nått engelska damer i 60-70 åråldern har invaderat. Återigen ska våra måltider ta 45 minuter istället för 30... Jaja... Linnea mådde dåligt under middagen och är nu, då klockan är halv tio, helt klart sjuk och spyr. Sara spyr inte (ännu, peppar, peppar) men ska ändå ackompanjera Linnea till doktorn imorgon.

Phir Melenge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0