Flygbiljetter.

Äntligen är den delen klar. Linnea har beställt dem efter mycket om och men... Det var mycket som var tvungen att kollas. Linnea var sååå duktig och ringdce till British Airways och frågade en massa. Det slutade i alla fall med att vi inte har ombokningsbar biljett, det blev typ dubbelt så dyrt men jag har för mig att vi fick avbeställningsskydd. Så... <b>den 17 augusti lämnar vi Sverige!!</b> och sen kommer vi hem den <b>4 december</b> igen. Jag missar min tjugoårsdag den 4 september, jag missar också Alexis tjugoårsdag. Min gör inte så mycket men hans hade jag gärna varit hemma för... Linnea fyller efter att vi kommer hem.

Sigtuna kommun kan gå och slänga sig i väggen. De svarar inte på mejl, svarar inte på telefon och när de änligen gör det så nobbar de mig direkt, ändrar sig om bidrag när de får höra att jag är scoutledare för att vid ett senare tillfälle bara förklara att "Nej, Du kan inte få bidrag." Jaha! Bestäm er. Sjukt dåligt! Det finns liksom inte minsta intresse av vad jag vill åstakomma. Det är inte så att de är minst intresserad av vad jag kan bidra med. Inget... Och Kamratposten dissade oss. De hade visst haft ett repotage om Indien nyligen och var inte intresserade... Spelar ingen roll vad jag gör. Nästan ingen hör av sig och resten nekar oss. De enda som jag upplever att verkligen ställer upp är Lions, Birka scoutdistrikt och våra scoutkårer. Alla andra...

För 5 veckor sen intervjuades jag av lokaltidningen... Sedan fick jag inget svar... Och ingen artikel. Jag vill ju berätta något! Nej, usch.. fy, jag låter negativ, bäst jag går och lägger mig istället. Vi klarar ju oss, vi kommer dit. Snart är vi på Sangam!

RSS 2.0